Thursday, December 07, 2006

Apabila saya masuk makmal, belum sempat buka komputer dah terjongol budak dua orang ni. Suka betul main game. Belum nak puas-puas lagi. Letak jer la gambar dia kat sini... ha ha ha

Baru saja selesai buat posting berkenaan tukar sekolah budak-budak ni. Takder apa nak dibuat. Mood hari ini kurang sikit la.

4 comments:

fysal said...

tak boleh nak letak mesej kat cbox pakteh..ada masalahlah..pak teh kasi email..kita guna msjboxlah mudah sikit, buatan malaysia, mcm yang sy guna sekarang kat blog saya

fysal said...

mestilah buatan malaysia..orang sarawak..ni official website nya..http;//junaidix.blogspot.com, tapi nak join msjbox, kena daftar dulu, nak daftar dlm msjbox, kena invite dari email dulu,klu berminat, kasi email pakteh

Bobooi said...

Selamat petang Pakteh..
semoga ceria selalu.

Pakteh said...

Selamat bobooi... ceria juga